Welkom bij Helbig

Get Adobe Flash player
Helbig staat vooral bekend als de producent van kwalitatieve en creatieve modulaire systemen voor winkelinrichting. Binnen retail worden onze etaleersystemen onder andere in kleding- en schoenenwinkels, in optiek- en lederwarenzaken, in apotheken en in de foodsector (bakkerijen & slagerijen) gebruikt voor de inrichting of herinrichting. De klassieke shopsystemen krijgen bij ons een innovatieve invulling en zorgen zo voor een unieke winkelbeleving.

Bij Helbig komt u - als retailer, inrichter, architect, etaleur, ... - ook voor ondersteuning in visual merchandising (VM). Wij bieden advies en brengen inspiratie bij het ontwikkelen van een uniek winkelconcept. Door rekening te houden met de verschillende facetten van VM, beleven de klanten in uw winkel of commerciële ruimte de ultieme shopervaring. VM is de stille kracht achter een sterk winkelconcept, de reden waarom shoppers uw winkel verkiezen boven een andere!

Wat wij hebben is uniek!

Helbig onderscheidt zich door te focussen op:

Hartelijke dienstbaarheid en klantennabijheid
U bent retailer, inrichter, ontwerper, etaleur, winkeluitbater, architect, ... Het is onze droom om met u op een professionele en persoonlijke manier samen te werken. Ons doel is dat u, onze klant, het gevoel krijgt dat wij deel uitmaken van uw activiteit. Wij willen de natuurlijke keuze zijn voor uw unieke winkelproject. Om dit te bereiken, proberen wij onze service en processen zo goed mogelijk af te stemmen op uw noden. Wij streven ernaar om ons in alle contacten hartelijk en dienstbaar op te stellen, ' warme vriendelijkheid' noemen wij het.

Unieke winkelbeleving
We geloven dat er zich in het winkelgedrag een verschuiving voordoet van functionele naar emotionele bevrediging. Winkelconcepten zijn meer en meer op zoek naar een unieke en authentieke winkelbeleving, een die past bij het karakter van de kleding- of schoenenwinkel, optiek- of lederwarenzaken, apotheek, bakkerij of slagerij. Wij willen daarvoor uw enige gesprekspartner zijn, die de juiste etaleeroplossingen ook zelf ontwikkelt.

Brouwerij De Leite

Wist u dat er ins de gebouwen van Helbig een huisbrouwerij herbergt? Brouwerij De Leite is een artisanale brouwerij. Een 'uit de hand gelopen hobby' van zaakvoerder Luc Vermeersch...
Lees hier meer over De Leite.

Europees Sociaal Fonds

Ons bedrijf is erkend door het ESF als onderneming die zich inspant voor een correct personeelsbeleid, waar de inbreng van de werknemer gerespecteerd wordt.
Klik hier voor meer informatie.