Helbig Café

Het Helbig Café is een 6-maandelijks event dat in enkele jaren tijd is uitgegroeid tot een vaste waarde in het retaillandschap.

Het is een hartelijke ontmoetingsmoment voor mensen die geboeid zijn door winkelbeleving. We starten de avond steeds met een academisch gedeelte waar een bepaald thema rond winkelbeleving aan bod komt. Traditiegetrouw sluiten we de avond af met een hartige hap en een biertje uit de huisbrouwerij.

Op donderdag 31 mei 2018 gaat het volgende Helbig café door.
Inschrijven kan nu al via mail of telefonisch op het nummer +32 (0)50 33 35 54.Enkele reacties van de deelnemers en sprekers van de vorige edities...


"Het is verrassend en tezelfdertijd lovenswaardig vast te stellen dat er toch best wel ondernemende mensen bestaan die vanuit een vrij hoog niveau van bevlogenheid werken. Ongetwijfeld biedt dit een garantie op de toekomst van en voor Helbig. Maar het toont ook aan dat bedrijven elkaar kunnen helpen, dat ideeën elkaar bestuiven en dat mensen elkander kunnen steunen door die gedrevenheid te delen. En dat voelde ik die avond: de passie van mensen voor retail die uitgedragen wordt, de gezellige hartelijkheid van een bedrijf om ideeën en ervaring te delen en de drive van ondernemers om retail beter te maken." (Rudy Lefèvre - Unlock)


"Super! Heel leerrijke en gezellige avond" (Erika Mees - Zeb)

"
Bij het team van Helbig te gast zijn is telkens een feest. Steeds weer motiverend en inspirerend. Een afspraak die ik niet wil missen !" (Hilde de Vrieze - Andres)

"Was een sympathieke avond!" (Jan Leeuwenburg - Ansowiets)


Sfeerbeeld Helbig Café Netwerking @ Helbig Café Luc Vermeersch op het Helbig Café Inleiding door Luc Vermeersch

Alle aanwezigen ontvangen een attentie Presentatie Helbig Café Muzikale opluistering Tot de volgende keer!


Interesse om een volgende Helbig Café bij te wonen? Mail ons op helbigcafe@helbig.be . We kijken er naar uit u te verwelkomen!

 

Foto's © Tim Sallé / Melissa Van Belle